Live
Take me to sarawak web thumbnail A1 poster
Story Kuching website thumbnail
Raon Ngan Kamek web poster
iris sofiya
Legasi Seni
Dapo Kamboh
Sik Lamak Gik Sungke Thumbnail
saya pelajar sekolah cina thumbnail

Dunia Insan Kreatif bersama dengan Tony Eusoff yang menampilkan bakat anak-anak Sarawak pada setiap hari Ahad, jam 1.15 petang hanya di TVS!

Lagu Saya Suka adalah sebuah rancangan yang akan menghiburkan anda dengan memaparkan lagu-lagu baru atau lama yang 'trending' yang sesuai untuk seisi keluarga. Bersama hos, Thorusss, yang pasti akan mencuit hati di hujung minggu anda.

Lucu Eh ialah sebuah peraduan yang memaparkan kompilasi video lucu pemenang dari seluruh Malaysia. Saksikan Lucu Eh setiap hari Sabtu dan Ahad jam 12.15 tengahari di TVS saluran 122 Astro!

Program berbentuk hiburan yang menggunakan bahasa Iban pertama di Malaysia dan dunia. Dalam program ini hos akan menjemput artis tempatan Dayak sebagai artis jemputan bagi setiap episode. Berkongsi perkembangan terkini dan inspirasi kepada para penonton. Program ini juga membantu mengetengahkan penyanyi tempatan Dayak ke persada dunia sekaligus mengangkat industri muzik Dayak.

Sejahtera Asia merupakan rancangan bual bicara yang berkisar tentang topik hal ehwal semasa yang berlaku di dalam Malaysia mahupun diseluruh Asia yang boleh menjadi inspirasi buat penonton.

Anda Sihat merupakan sebuah program bual bicara kesihatan yang merungkai dan membincangkan tentang masalah kesihatan pada zaman sekarang.

Showing 1–24 of 25 results

tvs-pru