Cawangan PC Image Pulau Pinang terletak di tingkat tiga ICT Mall@Komtar di George Town. Foto: TVS.

Jualan serendah 99 sen di PC Image Pulau Pinang, Perak

ByTVS

GEORGE TOWN, 16 Sept: Gedung barangan teknologi maklumat (IT) dan Komputer terbesar di Malaysia, PC Image menawarkan barangan IT pada harga serendah 99 sen pada hari pembukaan besar-besaran di cawangan Pulau Pinang dan Perak.

Jurucakap PC Image, Mohd Shahrul Sazali. Foto: TVS.

Jurucakap PC Image, Mohd Shahrul Sazali berkata, tawaran tersebut merupakan sebahagian daripada beberapa promosi yang diadakan di cawangan ICT Digital Mall@Komtar di negeri ini dan Ipoh Parade, Perak selama dua hari bermula hari ini.

 

“Jualan mega pada 16 dan 17 September diadakan sempena pembukaan dua cawangan baharu kami ini.

“Mereka yang tinggal di Utara Semenanjung tidak seharusnya melepaskan peluang ini kerana banyak promosi dan harga runtuh bagi pembelian barangan IT dan komputer ditawarkan,” katanya ketika ditemui TVS di sini semalam.

Tambah Mohd Shahrul, selain menikmati jualan pada potongan harga sehingga 80 peratus, pelanggan turut berpelung memenangi pelbagai hadiah.

Pelanggan layak menyertai peraduan ‘Spin, Save and Win’ dengan setiap pembelian RM200 ke atas. Foto: TVS.

“Dengan setiap pembelian RM200 ke atas, anda layak menyertai peraduan ‘Spin, Save and Win’ bagi memenangi hadiah percuma dan mendapatkan barangan IT pada potongan harga.

“Menerusi jualan ‘super deal’, pelbagai barangan dijual pada harga serendah 99 sen selain jualan happy hour pada pukul 11 pagi dan 6 petang selama dua hari.

“Sebanyak 88 barangan ditawarkan pada harga RM8 kepada pelanggan terpilih termasuklah barangan seperti kerusi permainan video bernilai RM699 dan komputer riba bernilai RM999,” katanya lagi.

Pelanggan boleh mendapatkan pelbagai barangan teknologi maklumat (IT) dan komputer di cawangan PC IMAGE, ICT Mall@Komtar di George Town. Foto: TVS.

Kedua-dua cawangan PC Image tersebut menawarkan jualan barangan IT di bawah satu bumbung yang merangkumi komputer riba, pencetak, permainan video, aksesori IT, kabel telefon dan ‘power bank’.

PC IMAGE memiliki lebih 30 rangkaian kedai di seluruh negara.

Untuk maklumat lanjut, layari http://pcimage.com.my/tvs – TVS