PC Image tawar jualan promosi peralatan elektronik hingga 1 Mei

Spread the love

KUCHING, 29 April: PC Image Sdn Bhd (PC Image) mengadakan jualan promosi bermula hari ini sempena pembukaan secara besar-besaran kedai konsep HP pertama di pusat beli-belah Vivacity, di sini.

Pengarah Urusan PC Image, Simon Kong berkata, pelbagai peralatan elektronik ditawarkan dengan harga yang menarik dapat dinikmati oleh orang ramai sehingga 1 Mei depan.

“Ini adalah kedai konsep HP pertama di Sarawak dan ia merupakan tonggak penting kepada PC Image.”

“Jadi, hari ini kami ada tawaran istimewa iaitu hanya RM1 untuk mesin pencetak selain terdapat beberapa aksesori yang lain,” katanya ketika ditemui TVS, di sini, hari ini.

PC Image tawar peralatan elektronik dengan harga menarik

Turut hadir, Pengarah Urusan HP PPS Sales Sdn Bhd, Alex Tan dan Ketua Segmen Pengguna HP, Andrew Ho.

Sementara itu, menurut Penasihat Jualan PC Image, Mohd Rahmat Mohamed, kedai tersebut mendapat sambutan yang menggalakan daripada orang ramai yang berhasrat mendapatkan peralatan elektronik pada harga terendah.

“Antara barangan promosi sekarang ini adalah seperti mesin pencetak, kita juga ada komputer riba, papan kekunci, tetikus, fon kepala dan monitor,” katanya.

Dalam pada itu, bagi seorang pengunjung, Brenden Ting, berpuas hati dengan jualan harga istimewa yang ditawarkan PC Image kali ini.

“Saya mula beratur dari 10 pagi hingga 12.30 tengah hari, kira-kira dua jam lebih untuk beli mesin pencetak HP di sini.”

“Saya dapat tahu promosi PC Image hari ini melalui laman Facebook,” katanya.

Manakala, bagi seorang pelajar, Mohd Shafiq Haris Mohd Yusof pula, tawaran hari ini membolehkan dirinya membeli dakwat mesin pencetak dengan harga murah sekali gus ia dapat digunakan untuk perniagaan kecil-kecilan yang dimilikinya.

Sementara itu, antara tawaran eksklusif yang dapat dinikmati oleh pengunjung juga termasuk diskaun sehingga RM600 bagi produk HP, hadiah percuma sehingga RM428 dan ansuran sebanyak sifar peratus untuk 12 bulan. – TVS


Join our social media channel to get our news Alerts and highlights.

Leave a Reply

Your email address will not be published.