Salon rambut tawar khidmat seks diserbu polis

Spread the love

PULAU PINANG : Jika dilihat dari bahagian luar, sebuah salon rambut di Nibong Tebal di sini kelihatan seperti kedai gunting rambut yang lain namun ‘isi’ dalamnya cukup berbeza.

Operasi kedai berkenaan yang berselindung di sebalik nama salon ini bagaimanapun terbongkar selepas diserbu oleh sepasukan anggota polis Bahagian Kongsi Gelap, Maksiat dan Perjudian, Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) negeri pada petang semalam.

Menurut kenyataan Jabatan Siasatan Jenayah negeri, premis itu yang diserbu pada jam 4.30 petang dipercayai menawarkan perkhidmatan seks kepada pelanggan tetap dan beroperasi melalui pintu belakang bagi mengelak aktiviti mereka daripada dihidu oleh pihak berkuasa.

“Pelanggan tetap akan menghubungi penjaga melalui aplikasi ‘WhatsApp’ dan membuat tempahan bagi mendapatkan perkhidmatan sebelum datang ke premis itu,” jelas kenyataan itu.

Menurut polis negeri, sewaktu serbuan, seramai tiga orang wanita warga negara asing yang berumur antara 22 hingga 25 tahun sedang leka melayan tiga orang pelanggan yang berumur antara 43 hingga 48 tahun.

Dalam serbuan itu, polis turut menahan seorang wanita rakyat tempatan berusia 48 tahun yang merupakan pemilik premis terbabit.

Kesemua tangkapan telah dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Seberang Perai Selatan untuk tindakan lanjut dan kes disiasat mengikut Seksyen 372A Kanun Keseksaan, Seksyen 372B Kanun Keseksaan dan Peraturan Pencegahan Penyakit Berjangkit dan Seksyen 269 Kanun Keseksaan. – TVS

Tags: #bm

Join our social media channel to get our news Alerts and highlights.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.

Live