Sokongan padu dari isteri TYT Sarawak kepada Francisca Luhong

By Ezzah Syafiqah
Spread the love
0

Terkini, Yang Amat Berbahagia, Toh Puan Datu Patinggi Hajah Raghad Kurdi Taib telah menyumbangkan lagi 7,000 undian kepada Francisca Luhong. Secara tidak langsung beliau juga telah turut mempromosikan laman aplikasi penyokong Francisca  di laman Instagram beliau sendiri. Di antara laman-laman Instagram tersebut ialah sulusarawaksongwriter, malaysiabeautypegeantfc, malaysia.universe, theratupost, misso_malaysia, mahkotamaharanimalaysia, mfor_my, franciscamissuniverse_fans.acc, malaysiabeautypageants, _malaysia_truly_asia_, _ratubumikenyalang3, malaysianatcosbeautypegeant, queenofmalaysia, welovefranciscaluhong, malaysiapageantryupdates, missmalaysiapageant, viral.apa.hari.ini. Laman – laman tersebut merupakan tulang belakang kepada kejayaan Francisca Luhong sehingga dia layak mewakili Miss Universe bagi mewakili Malaysia di Florida.

Kredit IG Story: @raghadtaib
Kredit IG Story: @raghadtaib

Kesemua laman tersebut mengucapkan penghargaan kepada Toh Puan kerana membantu undian Francisca Luhong. Malah, beliau sendiri melakukan tangkapan skrin di Instagram untuk setiap laman tersebut bagi menunjukkan sokongan penuh terhadap Francisca Luhong, anak kelahiran Sarawak yang mewakili Malaysia itu. Terima kasih juga kepada Dato’ Sri Hajah Nancy Shukri atas sokongan dan undian beliau tempoh hari.

Ayuh! Teruskan sokongan dan undian anda kepada Miss Universe Malaysia kita. Muat turun aplikasi Miss Universe pada App Store atau di Google Play. Cara mengundi adalah daftar dan log masuk. Seterusnya, cari pilihan Miss Universe Malaysia untuk mengundi. Tarikh tutup undian adalah pada 14 Mei 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.